SHIKO TANI: Transmetin i drejtpërdrejtë nga Protestuesit Ukrainas në betejën e tyre për sheshin e Pavarësisë në Kievë të Ukrainës.

Forcat speciale të policisë janë aktualisht në avancimin protestuesit ngritën kampin e tyre në Sheshin e Pavarësisë (Maidan Nezalezhnosti) në Kiev. Këto janë zhvillimet e fundit në luftën e...

Forcat speciale të policisë janë aktualisht në avancimin protestuesit ngritën kampin e tyre në Sheshin e Pavarësisë (Maidan Nezalezhnosti) në Kiev. Këto janë zhvillimet e fundit në luftën e dhunshme mes qeverisë dhe demonstruesve në Ukrainë që ka lënë deri tani dhjetëra njerëz të vdekur.

LIVE

është krim të largohesh nga polemika. ...

Ndërlidhje e artikujve të ngjashëm. ...