sondazh: A ju Besoni Mediave në Kosovë

Nëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e...

cropped-cover_thefrontliner-01.pngNëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e Marsit 2004 ka shkaktuar një ndryshim sistematik dhe shkatërrim të lirisë së medias. Tani mediat në Kosovë, përveq që janë të cënuara nga liria e plotë e shprehjes, ato po përballen edhe me një problematikë tjetër, e që është ajo financiare dhe pronësore. Mediat në Kosovë, kryesisht janë pronë e politikanëve të zhytur në krime, ose e grupeve të interesit që qëndrojnë prapa politikanëve.

Ju lutem, çfar niveli të besueshmërisë keni ndaj mediave të shkruara elektronike të Kosovës (duke përjashtuar portalet). Sondazhi qëndron i hapur vetëm një javë.

Ju lutem që të votoni vetëm një here dhe t’a ndani atë me miqt tuaj në Facebook dhe Twitter e kudo tjetër në hapësirat tuaja të rrjeteve sociale në internet.

Me respekt, redaksia THE Frontliner

 

[polldaddy poll=8249427]

 

është krim të largohesh nga polemika. ...

Ndërlidhje e artikujve të ngjashëm. ...