Dhuro për ne

Mbështetni gazetarinë tonë me një kontribut të çdo madhësie.

Mbështetja juaj ndihmon në mbrojtjen e pavarësisë së FRONTLINER dhe kjo do të thotë se ne mund të vazhdojmë të ofrojmë gazetari cilësore që është e hapur për të gjithë në mbarë botën.

Çdo kontribut, sado i madh apo i vogël, është kaq i vlefshëm për të ardhmen tonë.

Mbështetni gazetarinë me ndikim të lartë dhe të pavarur.

Miliona njerëz mund të mbështeten tek FRONTLINER për raportim cilësor që qëndron për të vërtetën dhe integritetin. Pa aksionerë apo pronarë miliarderë, ne raportojmë për ngjarjet rajonale, kombëtare dhe botërore me saktësi, pa ndikime politike dhe tregtare.

Ndryshe nga shumë të tjerë, ne jemi të përkushtuar ta mbajmë gazetarinë tonë të hapur për të gjithë lexuesit.

Çdo kontribut, sado i madh apo i vogël, bën një ndryshim. Dhuro për FRONTLINER nëpërmjet sistemit PayPal.

Faleminderit.